Venstertechniek

Polyclose

Oppervlakte

54 m2

Stad

Gent

Vorige slide
Volgende slide

Venster Techniek biedt toegevoegde waarde door haar innovatieve karakter en kennis van techniek. Zij bieden al sinds 1999 de meest geschikte oplossingen en zorgen voor de hoogste kwaliteit. Samen met hun klanten ontwikkelen en produceren zij nieuwe concepten en producten. Hiermee spelen ze perfect in op de behoeften van de kozijnenindustrie.

De stand, die in samenwerking met Buro Bolder is ontwikkeld, biedt de mogelijkheid om op een bescheiden manier de producten te tonen, maar is vooral geschikt om te netwerken en klantrelaties te verstevigen. Dit was het hoofddoel van deelname aan deze beurs.

Het resultaat; een frisse open stand met volop ruimte om relaties te ontvangen en te genieten van een welverdiend drankje en hapje aan de prominente bar.

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien