Subway International

Meerdere stands

Oppervlakte

9 m2 - 60 m2

Europa

Vorige slide
Volgende slide

SUBWAY® is ’s werelds grootste overzeese broodjesketen, met meer dan 44.000 locaties wereldwijd. Ze zijn de eerste keuze voor wie op zoek is naar een snelle maaltijd waar het hele gezin van kan genieten. Fred de Luca (de oprichter) had vanaf het begin een duidelijke visie voor de toekomst van SUBWAY®. We blijven groeien en verrassen klanten met heerlijke, op bestelling gemaakte Subs.

Voor deze groei in Europa zijn we in 2018 ingehuurd door Subway. Hun vraag: Ontwerp voor ons een modulaire stand op maat om onze nieuwe huisstijl in Europa te vestigen. De potentiële investeerder in de franchisemarkt moet zich eigenlijk in ons restaurant wanen.

Was dit succesvol: Sinds 2018 is Xhbt/Europese stand de voorkeurspartner van Subway, waar we alle Europese franchise- en vastgoedbeurzen voor Subway verzorgen.

Sascha Stokic
Sascha Stokic
Regional Director Development - Europa, Midden Oosten, Afrika en Zuid-Azië bij Subway Milford, Conneticut. USA
Lees verder
Door samen te werken met XHBT hebben we onze beursuitstraling naar een hoger niveau getild. De belangrijkste punten die ik waardeer aan XHBT zijn vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Ik kan vooral de creativiteit en kosteneffectieve oplossingen benadrukken, naast het respecteren van deadlines en budgetten. Samenvattend kan ik XHBT zonder enige aarzeling aanbevelen.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien