Pure! Travel

ITB / WTM

Oppervlakte

9 m2

Stad

Berlijn / Londen

Vorige slide
Volgende slide

De Pure! Travel Group uit Ecuador had grootse plannen voor haar eerste optreden op ITB Berlin. De zelfverklaarde toonaangevende boutique touroperator voor de Andeslanden Colombia, Ecuador, Peru, Chili, Argentinië en Bolivia wilde zijn unieke kwaliteiten op zijn stand onder de aandacht brengen. Daarom heeft deze gestaag groeiende onderneming uit Quito een interieurontwerper aangesteld die nog nooit eerder voor een toeristisch bedrijf heeft gewerkt.
“We waren op zoek naar iemand die onze bedrijfswaarden en de essentie van de bestemmingen die we promoten zou vastleggen met een innovatief ontwerp …”
Daarom ontwierp Xhbt een kleurrijke stand met alle kenmerken van de Zuid-Amerikaanse cultuur gecombineerd in slechts 9 m2. Het ontwerp werd met veel enthousiasme ontvangen en trok alle positieve aandacht die we nastreefden.

Diego Andrade
Marketing Manager Pure! Travel Group Quito.
Lees verder
“We zijn van mening dat de interieurontwerpers van XHBT een exclusieve en kleurrijke setting hebben gecreëerd die de gemeenschappelijke culturele aspecten van Colombia, Ecuador, Peru, Chili, Argentinië en Bolivia, de traditionele architectuur van de regio en het unieke karakter van de touroperator naar voren brengt. De resultaten waren ver boven onze verwachtingen! Noch touroperators, noch reizigers hebben ooit zo'n spectaculaire stand gezien”.
Bram Evers
Managing Director bij Pure! Travel Group. Quito, Ecuador
Lees verder
Hens en zijn team hebben jarenlang gewerkt aan het ontwerp en de bouw van onze stand voor ITB Berlin en WTM London. We hebben altijd professionele ondersteuning en tijdige leveringen ervaren! Zij waren de enigen die iets unieks en anders creëerden, wat ons doel was om op te vallen op deze enorme evenementen.
Vorige
Volgende

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien