Pro Water

Aqua Vakbeurs

Oppervlakte

36 m2

Stad

Gorinchem

Vorige slide
Volgende slide

Wat zich in het water bevindt, kun je niet met het blote oog zien. Toch is deze informatie in veel situaties van groot belang. Of het nu gaat om zwembadwater, proceswater, afvalwater of drinkwater, met apparatuur van Pro Water meet u vrijwel elke denkbare parameter nauwkeurig, zowel online als handmatig.

Gebrüder Heyl, Lovibond / Tintometer, LuminUltra, Go-Systemelektronik en Kuntze Instruments zijn de partners die op de beurs aanwezig moesten zijn. Ze kregen allemaal een eigen presentatiepaneel waarin ze hun producten op een mooie manier laten zien.

De kleuren van Pro Water zijn erin verwerkt en gecombineerd met de natuurlijke uitstraling van het onbewerkte hout. Dit laat zien dat schoon water gelijk staat aan een goed en schoon milieu.

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien