Petrie Riding boots

Spoga Horse

Oppervlakte

49 m2

Stad

Keulen

Vorige slide
Volgende slide

Vanuit het idee om comfort en schoonheid te combineren, ontwerpt Petrie karakteristieke rijlaarzen voor elke gelegenheid. Van een ontspannen ritje buiten tot geconcentreerd de ring in. Onovertroffen schoonheid in één oogopslag. Sommige door opvallende details, andere opmerkelijk door eenvoud. Wat ze ook ontwerpen, ze doen geen concessies aan kwaliteit.

Dit is terug te zien in het ontwerp van de stand. De eenvoudige eenvoud en de frisse witte basis zorgen ervoor dat de elegante, kleurrijke laarzen perfect opvallen. Net als de laarzen zelf, is de standaard een statement. Eenvoudig en ingetogen zodat de producten zelf hun verdiende plaats op de voorgrond krijgen.

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien