Origin / Esta

Heimtextile

Oppervlakte

110 m2

Stad

Frankfurt

Vorige slide
Volgende slide

Bedrijven in Nederland staan wereldwijd bekend om hun innovaties in techniek en design. De Designafdeling past perfect in dat plaatje. hun productiesite stelt hen in staat om nieuwe druktechnieken te ontwikkelen. Veel van hun innovatieve ontwikkelingen werden later gevolgd door anderen, dit kun je zien als een erkenning van de kwaliteit en onderscheidend vermogen van hun behang.

Een complete stand waar de nieuwe behangcollectie van dit jaar in een passende sfeer te zien is, is het resultaat van onze designers samenwerking met D.Dept. Strak, kleurrijk en herkenbaar is wat er gevraagd werd en dat is gelukt. Het resultaat? Een meer dan geslaagde beurs.

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien