De Museumwinkel

Maison et Objet

Oppervlakte

35 m2

Stad

Parijs

Vorige slide
Volgende slide

De Museumwinkel.com is een officieel erkend en bekroond preparateursbedrijf. Ze werken met 5 gediplomeerde taxidermisten en 2 entomologen.

Museumwinkel biedt unieke cadeaus en interieurdecoratie zoals: prachtige decoratieve opgezette vlinders, opgezette dieren, opgezette vogels, opgezette insecten, mineralen, sieraden, stolpen, skeletten, schedels, fossielen en talloze andere wonderen van de natuur.

De naam zegt het al. We hebben geprobeerd een stand neer te zetten met de uitstraling van een waar museum. Warme kleuren en houten accenten geven de natuurlijke uitstraling waarin de fabuleuze items goed tot hun recht komen. Niet alleen in het museum, maar ook op de stand zul je versteld staan!

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien