MPXX

Medica

Oppervlakte

24 m2

Stad

Düsseldorf

Vorige slide
Volgende slide

De missie van MPXX is het beschermen van de gezondheid en het verbeteren van het leven van mensen door unieke, wetenschappelijk bewezen oplossingen te bieden op het gebied van veiligheid en preventie. MPXX™-technologie vormt de kern van ons bedrijf en biedt unieke oplossingen voor de gezondheid en veiligheid van personen die veilige apparatuur, bescherming en producten nodig hebben.

Om deze reden hebben we ervoor gekozen om voor de schone, steriele en hygiënische uitstraling te gaan. Deze medische uitstraling geeft precies weer waar Budev/MPXX voor staat.

Quote: “MEDICA in Düsseldorf, ’s werelds grootste evenement voor de medische sector, is voorbij en we zijn verheugd met onze succesvolle deelname en vruchtbare presentatie van de unieke MPXX™-technologie. Bedankt Xhbt, voor deze prachtig ontworpen stand die ons heeft geholpen om deze beurs tot een groot succes te maken”

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien