La Sfera

Light & Building

Oppervlakte

24 m2

Stad

Frankfurt

Vorige slide
Volgende slide

Als ontwerpers ontwerpt La Sfera niet alleen de producten zelf: ze ontwerpen hoe, door wie en waar iets wordt geproduceerd, hoe mensen een product gebruiken of consumeren – en hoe ze het weggooien. Dit alles heeft gevolgen voor de samenleving en het milieu – en daarom houden ze hier allemaal rekening mee bij het ontwerpen van hun producten.

Daarom is European Booth de perfecte partner. Desgewenst bouwen we minimalistisch en op alle fronten rekening houdend met het milieu. In deze stand op de Light & Building hebben we wederom aan de eisen voldaan en een stijlvolle stand ontworpen die aansluit bij de waarden van de klant en de wereld!

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien