Karven

Euroluce-Salone del Mobile

Oppervlakte

18 m2

Stad

Milaan

Vorige slide
Volgende slide

De naam Karven komt van het Perzische woord “Karwan”. Deze naam verwijst naar een groep woestijnreizigers op historische handelsroutes. Karven wil deze aanpak eigentijds maken door iedereen uit te nodigen een bijdrage te leveren aan hun merk. De eerste collectie van Karven is Roest, ontworpen door VanJoost. Deze collectie “buigt de norm” met zijn pretentieloze en eenvoudige uitstraling, wat betekent dat je geen ander ontwerp kunt vinden. De producten zijn een natuurlijke reactie tussen ijzer, zuurstof, water en tijd. Met deze combinatie staat Roest voor natuurlijke kleuren in ongewone omgevingen. De collectie werd voor het eerst getoond op Euroluce – Salone del Mobile 2017

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien