Herstaco

Infratech

Oppervlakte

49 m2

Stad

Rotterdam

Vorige slide
Volgende slide

Herstaco B.V. is een van Europa’s grootste voorraadhoudende leveranciers van eerste keus en tweede keus stalen buizen. Zij onderscheidt zich van derden door met bijna vijftig jaar ervaring haar klanten goed en snel te bedienen. De diepe en brede voorraad stalen buizen, het zelf snijden van de stalen buizen door autogeen snijden en het eigen lasbedrijf Herstaco Tube Welding BV, gekoppeld aan de uitgebreide logistieke kennis en ervaring, staan garant voor het juiste product in de juiste kwaliteit, een korte levertijd, scherpe tarieven en passende oplossingen.

Deze fantastische schat aan betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service door de jaren heen zie je terug in de uitstraling van de stand. Goede gesprekken aan hoge tafels, wat zakelijker in de semi-afgesloten vergaderruimte of gewoon een biertje aan de bar; wij hebben het allemaal mogelijk gemaakt. Naast het plezier natuurlijk de focus op het product. In dit ontwerp hebben we de stalen buizen letterlijk uitgelicht!

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien