Graypants

Euroluce

Oppervlakte

54 m2

Stad

Milaan

Vorige slide
Volgende slide

Graypants is een fantastisch team van designers. Graypants’ gedurfde creativiteit, gevestigd in Seattle en Amsterdam, leidt tot uiteenlopende ontwerpen in producten, architectuur en andere prachtige objecten over de hele wereld. Hun werk breidt zich wereldwijd uit met samenwerkingen en aangepaste ontwerpen voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

Duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke producten zijn standaard zaken voor Graypants. De donkere achtergrond benadrukt het witte bereik van hun papieren en kartonnen hangers en komt prachtig uit.

Wouter Smit
Wouter Smit
Director of Operations bij van Mokum / GM Graypants
Lees verder
XHBT heeft projecten van Graypants gerealiseerd op verschillende grote Europese designbeurzen. Emiel en Hens ontzorgen en zijn open in hun communicatie. Ze gaan altijd een uitdaging aan en leveren alleen kwaliteit.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien