Fugers Foodgroup

Anuga

Oppervlakte

45 m2

Stad

Keulen

Vorige slide
Volgende slide

Fugers Food Group BV is een jong, groeiend bedrijf met een enthousiast team van medewerkers die zich inzetten om voor u een serie smaakvolle producten te maken, variërend van kaassnacks tot fantastische pizza panino. Wat is er beter om de klant te overtuigen dan te proeven.

Op de beurs hebben we daarom een gezellige stand neergezet in de uitstraling van een Italiaans restaurant met een moderne uitstraling. Uiteraard met werkende keuken om iedereen te laten genieten van een vers gebakken pizza stokbrood! Horen, zien, ruiken en vooral proeven!

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien