David Trubridge

Salone del Mobile

Oppervlakte

42 m2

Stad

Milaan

Vorige slide
Volgende slide

David Trubridge staat bekend om zijn op de natuur geïnspireerde lichtontwerpen. Het assortiment van het bedrijf, gevestigd in Nieuw-Zeeland, is fris, schoon, verfijnd en licht. De titel van de show, ‘Immersion’, heeft de beoogde dubbele betekenis van onder het wateroppervlak zijn of onder het oppervlak van onze gedachten. “We kunnen ons onderdompelen in water of in onze gedachten. Onze inspiratie komt van beide. Ga diep!”

Naar het ontwerp van David bouwden we de stand in Milaan. Aan de oppervlakte ziet het er vrij simpel uit, daaronder ligt de complexe structuur van oppervlakken en hoeken.

David Trubridge
David Trubridge
Artiest, Designer of Lighting en eigenaar David Trubridge Ltd. Hawke’s Bay, New Zealand
Lees verder
Hens heeft twee keer onze stand voor ons gebouwd op Euroluce in Milaan. We waren erg blij met het resultaat en zouden XHBT graag aanbevelen aan iedereen die hun diensten overweegt. Ze waren geweldig in de omgang, volledig professioneel, op tijd en het werk was prachtig afgewerkt.
Josh Lynch
Josh Lynch
General Manager David Trubridge Ltd New Zealand
Lees verder
Bij het organiseren van een beursstand aan de andere kant van de planeet is het vaak lastig om te weten wie je kunt vertrouwen! Het is dan ook met grote waardering dat we Hens, Emiel en het team van XHBT aanbevelen. De communicatie, het budget en de standkwaliteit zijn uitstekend gedurende het gehele traject tot aan de beurs en zowel bij opbouw als bij afbouw van de stand.
Vorige
Volgende

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien