David Trubridge

Salone del Mobile

Oppervlakte

42 m2

Stad

Milaan

Vorige slide
Volgende slide

David Trubridge, gevestigd in Nieuw-Zeeland, is een van ’s werelds meest vooraanstaande ontwerpers en een erkend leider in ecodesign. Talloze invloedrijke internationale publicaties bevatten het iconische werk van Trubridge, dat uiteindelijk leidde tot de “ruwe verfijning”-designtrend. Trubridge’s ethos; “Ik werk binnen de grenzen van wat ik heb en weet, eenvoud en weinig impact, natuurlijke materialen en processen, en laat een delicate voetafdruk achter.”

De beurs in Milaan bestond uit twee delen. -1- De presentatie van Concept Outdoor Lights. Gemaakt van duurzaam materiaal op houtbasis met uitstekende weerstand tegen weersinvloeden. Voor de uitstalling van deze lampen hebben we een bijzondere doorgang gecreëerd waarin de sfeer van een sequoiabos ’s nachts kan worden geproefd.

-2- De presentatie van de nieuwe Navicula serie samen met de immense Coral Light met een diameter van ruim 2,2 meter. In deze Eyecatcher is door het team van David net voor aanvang van de beurs een serie kleinere koraallampen geplaatst.

Het resultaat was een spectaculaire stand die veel aandacht kreeg van internationale media.

David Trubridge
David Trubridge
Artiest, Designer of Lighting en eigenaar David Trubridge Ltd. Hawke’s Bay, New Zealand
Lees verder
Hens heeft twee keer onze stand voor ons gebouwd op Euroluce in Milaan. We waren erg blij met het resultaat en zouden XHBT graag aanbevelen aan iedereen die hun diensten overweegt. Ze waren geweldig in de omgang, volledig professioneel, op tijd en het werk was prachtig afgewerkt.
Josh Lynch
Josh Lynch
General Manager David Trubridge Ltd New Zealand
Lees verder
Bij het organiseren van een beursstand aan de andere kant van de planeet is het vaak lastig om te weten wie je kunt vertrouwen! Het is dan ook met grote waardering dat we Hens, Emiel en het team van XHBT aanbevelen. De communicatie, het budget en de standkwaliteit zijn uitstekend gedurende het gehele traject tot aan de beurs en zowel bij opbouw als bij afbouw van de stand.
Vorige
Volgende

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien