Bastion Collections

Ambiente

Oppervlakte

50 m2

Stad

Frankfurt

Vorige slide
Volgende slide

Het verhaal begint in 1989, toen Bastion Collections werd opgericht. Door de jaren heen is het team gegroeid en hebben ze een breed assortiment aan stijlvolle en mooi vormgegeven producten. Een collectie voor dagelijks gebruik die je keuken, tafel en huis opfleurt. De collectie is tijdloos, gemaakt van hoogwaardig steengoed en ontworpen met oog voor detail. Ze geloven in eenvoudige alledaagse leuke momenten die gedeeld worden met vrienden en familie.

Dit moest tot uiting komen in de stand. Samen met BC hebben we een fantastisch eigentijds ontwerp bedacht dat de warmte van thuis combineert met de sfeer van de collectie. Dit alles in zachte kleuren gecombineerd met zwart staal.

Beursstand en tentoonstellingsdiensten.

Als toonaangevend bedrijf voor het ontwerpen van beursstanden in Europa, bieden wij ontwerp-, bouw-, verzend-, winkel-, installatie- en demontagebeursstands aan in heel Europa.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien