Ay Illuminate

Maison et Objet

Oppervlakte

110 m2

Stad

Parijs

Vorige slide
Volgende slide

De ontwerpers achter het prachtige merk Ay Illuminate lieten zich inspireren door de natuur. Het Nederlandse merk maakt ook een subtiele knipoog naar culturen van over de hele wereld.

Daarom zijn de Ay Illuminate lampen zo mooi in hun eenvoud, afgewerkt met fijne, natuurlijke materialen in combinatie met luchtige, fris ogende doeken en grote bamboe lijsten.

De Ay lampen worden met de hand gemaakt in landen als Afrika en Azië. Dit vraagt ​​veel betrokkenheid bij de lokale werkers. Deze betrokkenheid stelt het team ook in staat om de natuurlijke materialen die in het land beschikbaar zijn beter te begrijpen en inzicht te krijgen in de verschillende technieken waarmee de hanglampen op ambachtelijke wijze worden vervaardigd. Door deze nauwe samenwerking komt de schoonheid van de Ay Illuminate verlichting nog beter tot zijn recht.

Het motto van Ay Illuminate inspireert ook onze ontwerpers: “Wij geloven dat lokaal handwerk de genen van culturele identiteit in zich draagt.” Zo is het! Niet waar? Een lamp met een belangrijke boodschap.

We hebben geprobeerd deze boodschap over te brengen in de stand. Luchtig en met een open structuur alsof de natuurlijke materialen van de verlichting deel uitmaken van de stand. Puur en ongefilterd!

Ay Lin Heinen
Ay Lin Heinen
Eigenaresse Ay Illuminate
Lees verder
We vormen 1 team met XHBT. Ze begrijpen wat we willen overbrengen met onze standpresentatie en zijn altijd bereid om een stap extra te zetten van goed naar geweldig. Flexibel, vriendelijk, snel en creatief; elke beurs begint al met een feestje!

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien