Ango

Euroluce

Oppervlakte

24 m2

Stad

Milaan

Vorige slide
Volgende slide

Sinds 2003 ontwikkelt en creëert Ango unieke verlichtings- en meubelontwerpen die inventiviteit combineren met de diepte van de handproductietechnieken die we hebben ontwikkeld. Hun ontwerpen zijn grotendeels gemaakt met natuurlijke of gerecyclede materialen en zijn een demonstratie dat industrieel ontwerp ecologisch en met minimale energie bij de vervaardiging kan worden gemaakt.

De eenvoud van de stand weerspiegelt dit statement omdat we een diversiteit aan bouwelementen hergebruiken. Zo dragen we ook bij aan de verduurzaming van onze omgeving.

Angus Hutcheson
Angus Hutcheson
Chief designer bij Ango. Bangkok City, Thailand
Lees verder
We bevelen XHBT, die de afgelopen 5 jaar al onze beursstanden in Europa (Frankrijk en Italië) heeft gecreëerd, zonder voorbehoud aan. Ze reageren het snelst en hebben altijd een goed praktisch begrip van wat de beste manier is om alles voor elke show klaar te krijgen, altijd met strakke deadlines. Omdat we gevestigd zijn in Azië en met alle logistiek die komt kijken bij deelname aan shows in Europa, is het voor ons erg belangrijk om samen te werken met een aannemer waar we volledig vertrouwen in hebben, een goede werkrelatie mee hebben, die precies weet wat er nodig is en die snel in het omgaan met eventuele problemen als ze zich voordoen.

Op zoek naar een beursstand?

Wij zorgen ervoor dat u op elke beurs in Europa het beste ontwerp bedacht en geleverd krijgt. Of u nu een stand nodig heeft in Amsterdam, Madrid, Berlijn of Milaan. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor dat de kwaliteitsnormen te allen tijde worden gehaald (of zelfs overschreden!)

Andere projecten die je misschien wilt zien